Kviklån og forbrugslån er begge to populære låntyper i Danmark. Før du tager dit lån er det en god idé at vide hvad der er det rigtige for dig.

Der findes mange forskellige lånetyper, og det kan hurtigt bliver uoverskueligt. Vi vil her kommer ind på 2 af mest hyppige og populære låntyper.

Forbrugslån er et lån, som både kan foretages i fysiske banker og gennem online låneudbydere. Kviklån kan ikke tages i fysiske banker, men kun gennem online låneudbydere. Der er også forskel på lånebeløbet, når det kommer til de to forskellige lånetyper. Med et forbrugslån kan du typisk låne mellem 5.000 kroner til 500.000 kroner. Et kviklån kendetegnes ved at det er muligt at låne mindre beløber, men til gengæld heller ikke lige så stor beløber. Med et kviklån kan man typisk låne mellem 500 kroner til 30.000 kroner. Det er sjældent at de online låneudbydere spørger ind til dit forbrug af pengene. Du kan derfor bruge pengene som du lyster, uanset om det er til rejser, bil eller noget helt tredje.

Løbetiden på de to forskellige lån er også en anden. Eftersom at et kviklån typisk har et relativt lavt lånebeløb, så er løbetiden heller ikke særlig lang. Løbetiden, altså perioden som lånet skal tilbagebetales på, er typisk op til max 90 dage. Et forbrugslån har for det meste et højere lånebeløb, og løbetiden er derfor også for det meste længere. Løbetiden på et forbrugslån er oftest mellem 1 til 15 år.

Et godt eksempel på et kviklån er låneudbyderen Cashper. Her kan du låne mellem 3.000 kroner til 20.000 kroner med en lav rente og betale tilbage på 6 måneder. Klik på linket her for at ansøge om lånet.

Hvis du vil tage et forbrugslån så er Apex Finans et rigtig godt bud. Her kan du låne mellem 8.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. Renten er lav, og du kan vælge at skulle tilbagebetale lånet mellem 1 måned til 15 år. Klik på linket her for at ansøge om lånet.

Husk at vi på vores forside har et rigtig godt overblik over særligt udvalgte låneudbydere, som har hurtig udbetaling, lav rente og stor fleksibilitet. Gå til forsiden ved at klikke på linket her.