Mange unge har en stram økonomi, og kunne godt bruge flere penge mellem hænderne. Der er mange gode mulighed for at komme til hurtige penge som ung.

Der er mange unge i Danmark som flytter hjemmefra tidligt, og som hurtigt får mange regninger som skal betales. Udover regninger er der ofte også lidt fornøjelser. Desværre er der ikke så tit så meget råderum i fleksibiliteten for unge. De unge studerende har en SU, og ofte også et deltidsjob ved siden af studiet. På trods af SU og en mindre løn ved siden af er det sjældent nok.

Der er en stigende tendens i Danmark blandt unge som optager et lån. En undersøgelse lavet af Trygfonden og Forbrugerrådet Tænk viser at cirka hver fjerde unge mellem 18 til 30 år enten har taget et kviklån, forbrugslån, banklån eller afbetaling.

Så længe at man overvejer sit lån inden man tager det, så er der intet i vejen med at tage et lån som ung. Det smarteste er at lave et budget over sin økonomi med sit månedlige afdrag. Hvis det kan lade sig gøre, og du stadig har råderum til hverdagen, så kan et lån vise sig at være en rigtig god løsning.

For at finde det rigtige lån som passer bedst til dig er det en god idé at kende dine behov. Find ud af præcis hvor meget du skal bruge, og hvad du skal bruge lånet til. Brug dit budget til at regne ud om det er realistisk for dig at låne, og hvor lang tid det vil tage. Når du har styr på det, så har du de rigtige forudsætninger til at lede efter det lån der passer bedst til dig. Husk at hold øje med ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent. Husk at jo hurtigere du betaler dit lån af, desto billigere bliver det.

Et godt lån som mange unge vælger at tage er hos Ferratum. Du får mulighed for at låne fra 1.500 kroner og helt op til 50.000 kroner. Renten er lav, og udbetalingen er hurtig. Gå direkte til lånet ved at klikke på linket her.

Har du lyst til at blive endnu klogere på økonomi og lån? Gå til vores blogarkiv, og læs vores andre blogindlæg ved at klikke på linket her,