Et lån uden renter og gebyrer lyder som en fantastisk mulighed. Et rentefrit lån. Findes det? Kan der komme gebyrer på når det er rentefrit?

Når vi snakker forbrugslån og kviklån, så findes der ikke noget decideret helt rentefrit lån. Der findes dog noget som kommer ualmindeligt tæt på. Der er en sjælden gang imellem en låneudbyder, som for eksempel tilbyder de første 30 dage rentefrit. Hvis lånet bliver betalt tilbage indenfor de første 30 dage, så er det rentefrit. Hvis de ikke bliver betalt tilbage indenfor første 30 dage, så bliver der tilskrevet renter.

Hvis du finder et lån som er rentefrit i en kort eller længere periode, så bør du være opmærksom på gebyrerne. Der kan nemlig ofte for eksempel være tilknyttet et etableringsgebyr, som ender ud i at låner ikke har været helt gratis alligevel.

Der er desværre ingen låneudbydere, så vidt vi har kunne finde, som kører en kampagne med et rentefrit lån lige for tid. Skulle der pludseligt komme et, så vil vi slå det op på udbetal.nu. Det er dog ikke så ofte at de rentefrie lån kommer på markedet.

Hvis du står og leder efter et lån, og skal bruge pengene nu eller indenfor kort fremtid, så kan du med fordel vælge et lån med en lav rente.

Vi anbefaler GOLoan, som kan finde et lån til dig helt ned til 3,55% i rente. Husk dog altid at læse låneaftalen grundigt igennem, og hold øje med den endelige rente.
Gå direkte til GOLoan ved at klikke her.

Et andet godt lån med en lav rente er Apex Finans. Med et lån fra Apex Finans får du fleksibilitet, lav rente og hurtig udbetaling. Du kan se nærmere på lånet og ansøge om lånet ved at klikke på linket her.

Vi håber at vi har klædt dig bedre på til at finde det rette lån for dig, og om ikke andet, så at vi har gjort dig lidt klogere på de mange lånemuligheder som findes på markedet. Hvis du stadig ikke har fundet det rigtige lån, så kan du se vores fulde låneoversigt ved at klikke på linket her.